Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Røgelsespinde

Når du køber røgelsespinde her hos Frøken Øko, så kan du altid regne med, at de er miljøvenlige, og at de lever op til de høje krav, som vi stiller til de produkter, vi forhandler. Vi udvælger nemlig nøje de brands og leverandører, som vi gerne vil samarbejde med og de produkter, vi gerne vil have på vores webshop.

Når du bestiller varer fra vores webshop, kan du forvente hurtig ekspedition, da vi behandler webordrer hurtigst muligt og sender lagervarer afsted inden for 1-3 dage.

Produkter

  • Røgelse, Ylang Ylang

    25,95 kr.

Hvad gør røgelsespinde godt for?

At tænde røgelsespinde er oplagt, hvis du gerne vil have en særlig stemning i dit hjem, så du f.eks. kan finde ro til at meditere. Det kan være svært at få fodfæste og slappe ordentligt af, hvis man har en hektisk hverdag. Derfor kan røgelsespinde være dét, der skal til for, at du kan koble af, få pulsen ned og bare nyde at være til.

Vi forhandler et bredt udvalg af røgelsespinde, så du med garanti kan finde nogen, der passer netop til dine behov.

Forkæl din krop og sind med røgelsespinde

Det kan være rigtig afslappende at brænde røgelsespinde, da det kan hjælpe dig til at få ro i sjælen. Måske er der en helt særlig duft, som du forbinder med en unik person, en mindeværdig oplevelse eller noget helt tredje, du gerne vil genskabe? I vores udvalg vil du både kunne finde røgelsespinde med duften af rose, jasmin, mandel, vanilje samt mange, mange andre skønne dufte. Køb nogle forskellige hjem, og find din yndlings i blandt.

Hvis man dykker dybere ned i røgelse og de mange egenskaber, så kan man hurtigt blive overrasket. Hver duft kan nemlig betyde noget bestemt. Vidste du fx, at enebær kan beskytte mod negative energier og tiltrække sunde og positive energier?

Hvad kan du også finde her på vores webshop?

Røgelsespinde er blot én af de produkttyper, som vi forhandler her på vores webshop. Vi forhandler også mange andre ting til hjemmet samt produkter til babyer og nybagte mødre foruden rengøringsartikler og helsekost.

Vi forhandler for eksempel også røgelsespinde holder og røgelsesbrænder. Derfor kan du med garanti finde de ting, du skal bruge for at få fuld glæde af dine røgelsespinde.