Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Hårkur og Hårtonics

Trænger dit hår også til ekstra pleje og kærlighed? Så kan hårkur eller hårtonic – og i særdeleshed en økologisk variation – være vejen frem.  Her på siden har vi samlet de skønne hårkurer og hårtonics, som lever op til vores krav om økologi og bæredygtighed. Hos Frøken Øko skal både kvaliteten, ingredienserne og produktionsmetoden være i orden for de produkter, vi forhandler.

Produkter

 • Hår Tonic m/rosmarin & cedertræ, ISANGS

  126,00 kr.
 • Hår Tonic m/eukalyptus, ISANGS

  126,00 kr.
 • Hår Tonic m/Ylang Ylang, ISANGS

  126,00 kr.
 • Hårkur, Defrizzer, Fugtgivende dråber til tørt hår, John Masters

  310,00 kr.

Få glans og fugt tilbage i håret

Enhver, der nogensinde har haft en dårlig hårdag, ved, hvor vigtigt det er at have en god hårplejerutine. For mange mennesker er hårpleje derfor også en vigtig del af at opretholde et sundt og pænt udseende. Mens shampoo er vigtig for at rense hovedbunden og håret, er hårkur og hårtonic er to hårplejeprodukter, der kan hjælpe med at forbedre dit hårs sundhed og gøre det mere håndterbart.

Hårkur hjælper med at genoprette fugten og blødgøre dit hår, hvilket gør det mere modtageligt over for styling, samt gør det mindre tilbøjeligt til at gå i stykker. Uanset om dit hår er sundt eller skadet, så kan det være en god idé med en hårkur engang imellem. Du vil hurtigt opdage, at det vil gøre underværker for dit hår. Supplér gerne op med en god økologisk hårolie og økologiske hårmaske, som du naturligvis ligeledes finder i vores udvalg. Hårolien kan du med fordel anvende hver eneste dag – hvor hårmasken blot er når du trænger.

Hårtonic kan derimod hjælpe med at stimulere hårvæksten, så du får tykkere og sundere hår. Derudover så tilfører det håret nogle gode næringsstoffer, der hjælper med at styrke hårstrået. Desuden kan både hårkur og hårtonic hjælpe med at beskytte dit hår mod skader forårsaget af varmestyling eller miljømæssige faktorer. Ved at bruge disse produkter regelmæssigt kan du sørge for, at dit hår bliver så flot som muligt. En god hårkur og hårtonic er uundværlige produkter for alle, der ønsker at bevare et sundt og glansfuldt hår.

Frøken Økos udvalg inden for hårkure og hårtonics

Gå aldrig ned på kvalitet, når du udvælger dine hårprodukter! Derfor har vi fundet den bedste hårtonic til dig. Fantastiske Weleda har lavet Revitalising Hair Tonic med rosmarin, som har en dokumenteret virkning på dit hårs styrke og sundhed, og samtidig er den med til at reducere hårtab. Her får du helt naturlige ekstrakter, som giver dig et sundere hår og en sundere hårbund.

Hvis du leder efter en hårkur, så har vi blandt andet en hårkur fra John Masters Organics med honning og hibiscus, som genopbygger dit hårs sundhed. Derudover har de skabt et fantastisk leave-in produkt, som består af nogle fugtgivende dråber til håret. Læs mere om produkterne her på siden. Vi er vilde med John Masters Organics, og vi er sikre på, at du også bliver forelsket i deres skønne produkter.