Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Veganske produkter

Ønsker du at leve vegansk, eller vil du bare gerne skære ned på animalske produkter? Der kan være mange gode grunde til gerne at ville leve grønnere, men når du skærer ned på animalske produkter, kan det godt være svært at finde ud af, hvad du så skal spise. Heldigvis findes der masser af veganske produkter såsom seitan mel og tempeh, der kan erstatte kød og andre produkter med animalske ingredienser. Hos Frøken Øko forhandler vi et stort udvalg af veganske produkter, som du kan gå på opdagelse i lige her på siden.

Produkter

 • Tempeh, biona

  49,95 kr.
 • Agar Agar, Natur-Drogeriet

  79,95 kr.
 • Gærflager inaktiv

  124,95 kr.
 • Nyhed

  Golden Chlorella

  139,00 kr.

Spis grønnere med velsmagende veganske produkter fra Frøken Øko

Kødindustrien er en af de helt store klimasyndere, så hvis du gerne vil leve grønnere, kan det være en god idé at skifte dine konventionelle madvarer ud med veganske produkter. Hos Frøken Øko har vi samlet et udvalg af produkter, der kan hjælpe dig med at leve grønnere. F.eks. finder du her på siden seitan mel og tempeh, som er lækre proteinkilder, der sagtens kan gå i stedet for kød i gryderetten, i din sandwhich, burger eller på grillen på en lun sommeraften.

Når du har tryllet din seitan mel om til seitan og har skåret din tempeh ud, kan du marinere det i de krydderier, du allerbedst kan lide. Prøv dig frem med lækre smagskombinationer som f.eks. chili og hvidløg eller citron og tang. Husk, at du kan finde krydderier til dine veganske produkter lige her hos Frøken Øko.

Overrask veganeren eller vegetaren i dit liv med veganske produkter

Kender du en vegetar eller veganer? Vegetarer og veganere oplever ofte, at deres familie og venner har svært ved at finde på, hvad de skal servere for dem, og det kan resultere i, at de slæber deres egen mad med rundt til fødselsdagsfester og sommerens grillarrangementer.

Med veganske produkter fra Frøken Øko, kan du vise din planteglade ven eller familiemedlem, at du tænker på dem. Server f.eks. grillspyd med tempeh og sprøde grøntsager i en skøn kryddermarinade, eller lav burgerbøffer ud af seitan mel. Der er mange muligheder med veganske produkter. Det behøver slet ikke være svært, og du kan være helt sikker på, at din indsats vil blive værdsat.