Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Cedertræ ringe

På denne side finder du flere forskellige produkter, som har flere funktioner. Nogle produkter har en afskrækkende effekt overfor insekter såsom møl, mens andre produkter er til for din skyld i form af dejlige dufte, som du kan nyde. Vi forhandler cedertræ uden tilsat duft, men da ceder har en naturlig duft i sig selv, har de stadig en god effekt.

Vi forhandler cedertræ ringe her hos Frøken Øko, men du finder også cedertræskugler og duftposer til hjemmet. Uanset om du er til cedertræ ringe eller kugler af cedertræ, så går du ikke forgæves hos os. Vores store udvalg af ting til hjemmet byder nemlig på mange forskellige produkter, og varerne i vores sortiment har det til fælles, at de er miljøvenlige.

Produkter

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Hvorfor købe cedertræ ringe?

Det specielle ved cedertræ er, at møl ikke bryder sig om lugten. Derfor er det perfekt at købe cedertræ ringe, som du enten kan hænge på bøjler eller lægge i skuffer for at beskytte dit tøj.

Cedertræ ringe (eller kugler) er et godt og miljøvenligt alternativ til traditionelle mølkugler, som typisk indeholder kemi. Da ringe og kugler af cedertræ er et 100 % naturprodukt, slipper du derfor for kemi i dit hjem, og du kan samtidig afskrække møl fra at slå sig ned i dit tøj.

Når du beskytter dit tøj mod møl, holder det længere, og du kan dermed beskytte miljøet yderligere.

Gode grunde til at handle hos Frøken Øko

Hvad enten du gerne vil have cedertræ ringe, cedertræskugler eller duftposer til hjemmet, kan du trygt regne med, at produktet er i orden, og at du gør en god gerning for både dig selv og miljøet.

Foruden alle de gode fordele ved produktet i sig selv er der også andre fordele ved at handle hos os. Vi har en fysisk forretning, hvor du kan se produkterne, inden du køber, hvis du kommer ind forbi vores butik i København N. Du kan også bare købe f.eks. cedertræ ringe direkte her på vores webshop. Vi leverer lagervarer inden for få dage, og du får fri fragt, når du køber for mindst 599 kroner.