Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Blomsterfrø, Mini gaveboks, Bee my Valentine, Blossombs

Varenr. 5740000401046103-1

56,00 kr.

Økologisk blanding af vilde blomsterfrø, 4 stk.

Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

Leder du efter en original gave? Disse farverige frøbomber er et fint alternativ i de anledninger, hvor du ellers ville have givet en blomsterbuket. De er ikke blot fine at se på, de er også gode for naturen!

De små kugler fra Blossombs indeholder en økologisk blanding af vilde blomsterfrø.

Læg frøbomben og lav et lille paradis for bier og sommerfugle hvor som helst – i din have, i en krukke på altanen, på et bart stykke jord eller langs vejkanten ved dit hus.

Nogle frø spirer i foråret, andre om sommeren eller endda lidt senere på året. På den måde kan bierne og du nyde blomster hele sæsonen. Sagt kort med andre ord: tålmodighed er en dyd indtil naturen gør sit arbejde. Alt du skal gøre er at vente på regnen (eller bruge en vandkande), og så gør Blossombs resten! Når der er gået nogle uger, kan du nyde de fine, farverige blomster.

Blomsterblandingen der er brugt, er en blanding af økologiske vilde blomsterfrø og består af:
valmue, honningurt, klinte, hvidløver, kornblomst, gul sennepsblomst, kamille, perserkløver, katost, koriander, hør og blod-kløver.

Du kan placere omkring 4 frøbomber på 1 m2.

Du kan lægge dem på jorden og hælde vand over dem, så blomstrer de af sig selv. De skal ikke forspires og skal ikke graves ned. Prøv dig lidt frem med antallet i krukkerne eller på jorden, så kan du se, hvor tæt du foretrækker, at de vokser.

Vægt0,0000 kg