Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Kookie Cat Vanilje Choc Chip, Små, 100g

Varenr. 6635

28,95 kr.

Cookies. Økologisk, vegansk, glutenfri, sojafri, hvedefri, peanutfri, uden palmeolie, kosher. 100 g.

Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

Disse småkager er fra Kookie Cat og er med vanilje og chokolade. De har en lille og fiks størrelse, som gør det nemt at dele dem i selskab med familie og venner – og så er de både veganske, glutenfri, peanutfri og uden palmeolie.

Småkagerne har en blød og lækker konsistens samt en karamellignende sødme, der kommer af nektar fra kokosblomster. Hovedbestanddelen af småkagerne er glutenfri havre, men småkagerne indeholder bl.a. også lækre cashewnødder. Dette er med til at skabe den karakteristiske og lækre smag, som vil gøre det svært at lægge posen fra sig igen.

Ingredienser:
Glutenfri havreflager* (24%), CASHEWNØD* (22%), kokossirup*, udtørret kokosnød*, chokolade stykker* (kakaomasse*, kokossukker*, kakaosmør*, solsikkelecithin*) (8%), kokosolie*, kokoschips*, bourbon vanilje* (0,3%), salt.

Posen rummer den populære Kookie Cat – Vanilla Choc Chip fra Coalas Naturprodukter i mindre udgave. En hel pose fuld af små mini-Kookie Cat, hvor glutenfri havre er hovedbestanddelen. Den er lækker blød med god fylde af cashewnødder og en karamel-agtig sødme fra kokosblomst-nektar, der har et lavt GL, glykæmisk index. Chokoladestykker giver sammen med vanilje den karakteristiske og dejlige smag, en fin afstemt sødme, der ikke er for sød. Også kokos-olie og kokos-chips blander sig med ingredienserne, der alle er 100 % økologiske. 

Kookie Cat er fri for gluten, hvede, soya, palmeolie og peanuts, ligesom denne havre-kookie lever op til at være Kosher.  

NÆRRINGSINDHOLD PR. 100gEnergifordeling i varen
Energi2079/500
Fedt32g
– heraf mættede fedtsyrer18g
Kulhydrater39g
– heraf sukkerarter19g
Kostfibre9,2g
Protein9,7g
Salt0,04g
Vægt0,0000 kg