Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Væk i morgen m. pebermynte

Varenr. 47

30,95 kr.

20 tab / 16 g.

Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

Beskrivelse
Den originale halstablet med colostrum og lysozym! Væk I Morgen indeholder overskydende colostrum (råmælk) fra danske køer og lysozym fra æggehvide. Væk I Morgen kan ikke overdoseres og kan gives til børn og gravide.

Væk i morgen er halstabletter, der kan bidrage med hurtig lindring i forbindelse med irritation i svælg og hals. Det indeholder råmælk fra køer, der lige har kælvet samt æggehvide. Det er en kombination, der kan bidrage med ødelæggelse af bakterier.  

Anbefalet daglig dosis: En-til to tabletter i timen suges langsomt – eller efter behov. Dog maks. 20 tabletter om dagen.  

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Alle typer af kosttilskud bør opbevares et sted, hvor børn ikke kan få fat i det. Den daglige dosis bør ikke overskrides, og det bør ikke træde i stedet for en varieret og sund kost. Bør kun tages af gravide og børn under et år efter aftale med læge. 

 
Ingredienser:
Glukose, Æggehvidepulver, Colostrum pulver, Japansk pebermynteolie (Mentha piperita L.), Beta-cyclodextrin, Magnesiumsalte af fedtsyrer

 

Vægt0,0160 kg