Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Ailefo
Ailefo er bornholmsk, økologisk, sjovt og uden skidt kemi – næsten lige til at spise. Ailefo Økologisk Modellervoks indeholder ikke parfume eller parabener. Konserveringsmidlerne er alle milde, fødevaregodkendte og godkendt til brug i økologisk kosmetik. Ailefo har desuden brugt Kemilex som vejledning i vores produktudviklingsfase. Se vores udvalg her på siden.

Produkter

  • Stempler, Halloween design, Ailefo

    189,00 kr.
  • Stempler, Sommer design, Ailefo

    189,00 kr.
  • Stempler, jule design, Ailefo

    189,00 kr.

 

Økologisk modellervoks fra Ailefo

Ailefo økologisk modellervoks indeholder økologisk certificerede råvarer af høj kvalitet, og er det første økologiske modellervoksprodukt på det europæiske marked. Modellervoksen er udelukkende produceret på levnedsmiddelgodkendte råvarer. Dit barn kan smage modellervoksen, som dog heldigvis ikke smager godt. Ailefo økologisk modellervoks er farvet med naturlige farvestoffer. Vi bruger udtræk fra blandt andet blågrøn alge, svampen Blakeslea Trispora, græs og andre grønne planter, røde frugter og grøntsager og brændt sukker.

De særligt udvalgte økologiske planteolier gør, at Ailefo økologisk modellervoks føles ekstra blød. Selv små hænder har nemt ved at ælte og forme modellervoksen. Olierne giver desuden hænderne ekstra pleje og omsorg under leg.

Miljøvenlig emballage

Ailefos emballage er miljøvenlig med tanke på genbrug og genanvendelse. Vores paprør er lavet af 100 % genbrugspapir, og etiketten er påsat med vandbaseret lim. Bøtterne inde i vores paprør er lavet af PP plast, hvilket er nemt at genanvende. Vores store bøtter er lavet af hvid pp plast og etiketten er påsat med vandbaseret lim, så det tager mest mulig hensyn til miljøet, og materialerne nemt kan adskilles i genanvendelsesprocessen. Ailefo er medlem af miljøvenligpakning.dk Før du bortskaffer vores små plastbøtter, kan de anvendes til opbevaring eller andet i din dagligdag. Bøtterne tåler, mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine.

Ailefo økologisk modellervoks er A-mærket. Et A-mærket produkt er din garanti for, at produktet ikke alene lever op til dansk lovgivning, men også opfylder endnu strammere regulering indenfor områder, som fx. tungmetaller, allergifremkaldende- og hormonforstyrrende stoffer. Læs mere om kemi i hobbyartikler her.