Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Krystaller og sten

Hos Frøken Øko finder du også et stort udvalg af krystaller og sten, som du kan gå på opdagelse i lige her på siden. Her finder du både krystalsten, pyntesten og healing sten i forskellige farver og med hver deres egenskaber. Vores sortiment af krystaller og sten er nøje udvalgt med fokus på stenenes flotte udseende og deres kvalitet, så du kan være sikker på at få en flot krystal af højeste kvalitet. Hvad end du samler på krystaller og sten, søger pyntesten til udsmykning derhjemme, eller du leder efter en særlig krystal til netop dit stjernetegn, så finder du det her hos Frøken Øko.

Produkter

 • Agat blonde, Sten

  20,00 kr.
 • Agat, Pink, Sten

  20,00 kr.
 • Agat bånd, Sten

  20,00 kr.
 • Agat mos, Sten

  20,00 kr.
 • Ametyst, Sten

  20,00 kr.
 • Aragonit, Gul, Sten

  20,00 kr.
 • Aventurin grøn, Sten

  20,00 kr.
 • Bronsit, Sten

  20,00 kr.
 • Bjerg Krystal, Sten

  20,00 kr.
 • Guldsten, Sten

  20,00 kr.
 • Dalmatiner, Sten

  20,00 kr.
 • Jade hvid, Sten

  20,00 kr.
 • Jaspis breccie, Sten

  20,00 kr.
 • Howlit hvid, Sten

  20,00 kr.
 • Hæmatit, Sten

  20,00 kr.
 • Karneol, Sten

  20,00 kr.
 • Mookait, Sten

  20,00 kr.
 • Obsidian Snefnug, Sten

  20,00 kr.
 • Rhodonit, Sten

  20,00 kr.
 • Rosenkvarts, Sten

  20,00 kr.

Hvad er krystaller og sten?

Krystaller og sten har gennem tusinder af år været brugt i forskellige sammenhænge til healing og beskyttelse mod onde ånder. Dette gør sig i nogle tilfælde stadig gældende i dag, ligesom mange også bruger dem som pyntesten i hjemmet eller som smykker. Mange tror stadig på, at krystaller og sten har healende egenskaber, og de er derfor stadig utroligt populære. Krystalsten kan med deres flotte farver og former nemt bruges som pyntesten i indretningen, hvor de blandt andet vil pynte i vindueskarme eller som pynt på badeværelset.

Krystaller og sten er især kendetegnet ved deres healende virkninger og velvære. Der er dog ikke nogen videnskabelig dokumentation for, at krystaller og sten kan virke healende, men stenene er dog kendetegnet ved at have hver deres egenskaber. En bjergkrystal siges eksempelvis at skærpe sanserne, mens en ametyst ofte forbindes med at give indre ro. Når krystaller og sten anvendes til healing, skyldes dette, at brugerne mener, krystalstenene indeholder en særlig energi, som kan være til gavn for kroppen. I den forbindelse kan krystaller og sten enten placeres bestemte steder på kroppen, opbevares i lommen, lægges under hovedpuden eller bæres som smykke, hvorved energierne overføres til kroppen.

Leder du efter andre produkter, som kan hjælpe dig på den spirituelle færden? Så tag et kig blandt vores andre ting til hjemmet, hvor du bl.a. også finder englekort og tarotkort.

Hvilke krystaller og sten skal jeg vælge?

Når det kommer til valget af krystaller og sten, kommer dit valg an på, hvad du ønsker at bruge krystalstenen til. Er det blot som pyntesten, kan du nemt vælge lige præcis den krystal eller sten, som falder i lige præcis din smag. Er du derimod på udkig efter krystaller eller sten med en bestemt energi, eller som passer til dit stjernetegn, bør du i stedet læse nærmere om hver enkelt krystalsten for at være sikker på, at du vælger den rette til dit behov. For der er nemlig tilknyttet forskellige energier til hver enkelt krystal eller sten.

Eksempelvis siges en grøn aventurin at give en større ro, bedre jordforbindelse samt gavne kærligheden, mens rosakvarts siges at medbringe kærlighed og afgive en beroligende energi, hvorimod turmalin menes at beskytte bæreren mod negativ energi og stråling.

Er du derimod på udkig efter krystaller og sten til dit stjernetegn, kan du tage et kig på listen herunder og se, hvilke krystaller og sten, der passer til lige netop dit stjernetegn:

Vandmand: ametyst, bjergkrystal, fluorit, hæmatit, sodalit, turmalin

Fisk: agat, ametyst, blondeagat, fluorit, hæmatit, jade, sodalit, turmalin

Vædder: agat, ametyst, aventurin, bjergkrystal, blondeagat, hæmatit, turmalin

Tyr: agat, aventurin, bjergkrystal, blondeagat, jade, jaspis, rosakvarts, tigerøje, turmalin

Tvilling: agat, ametyst, bjergkrystal, blondeagat, guldsten, howlit, tigerøje, turmalin

Krebs: agat, aventurin, blondeagat, hæmatit, jade, jaspis, rosakvarts

Løve: agat, aventurin, bjergkrystal, blondeagat, bronsit, jaspis, sodalit, tigerøje, turmalin

Jomfru: agat, ametyst, aventurin, blondeagat, fluorit, jade, jaspis, rosakvarts, sodalit, tigerøje

Vægt: ametyst, aventurin, bjergkrystal, bronsit, hæmatit, jade, jaspis, rosakvarts, turmalin

Skorpion: agat, ametyst, blondeagat, hæmatit, jaspis, sodalit, tigerøje, turmalin

Skytte: aventurin, fluorit, hæmatit, sodalit, turmalin

Stenbuk: agat, aventurin, bjergkrystal, blondeagat, fluorit, hæmatit, jade, jaspis, rosakvarts, tigerøje, turmalin

Køb dine krystaller og sten hos Frøken Øko

Hvad end du er på udkig efter fine pyntesten til indretningen derhjemme, du mangler en healing sten, du er på udkig efter en helt særlig krystalsten til en, du har kær, eller du søger krystaller og sten til dit stjernetegn, så kan du helt sikkert finde lige netop den krystal eller sten, du søger, lige her hos Frøken Øko. Så tag endelig et kig på vores sortiment af krystaller og sten samt smykker på denne side og find det, du søger.