Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Børnevitaminer

Dit barn har brug for et dagligt skud vitaminer, der hjælper til at opbygge samt vedligeholde kroppens forskellige funktioner. For lige så vigtigt det er for voksne at få vitaminer og mineraler hver dag, så er det også vigtigt for børn. Derfor finder du her hos Frøken Øko et stort udvalg af børnevitaminer, der giver dig mulighed for at skabe de bedste vilkår for dit barns sundhed. Så tag et kig her på siden og find de vitaminpiller til børn eller børnemineraler, som dit barn har brug for.

Produkter

 • D3-dråber til børn fra 2 uger til 2 år, Livol

  25,50 kr.
 • D3-vitamin, dråber t/baby, Bidro

  89,00 kr.
 • Omni Mini Multi, 60 stk.

  99,00 kr.
 • Børnemineral m/skovbær, 180 tab.

  129,00 kr.
 • KinderVital Salus, urte-eliksir m/calcium & vitaminer

  145,95 kr.
 • DinoSaurs vitamin C-rex, Tyggetabletter til børn, 100 tab.

  149,95 kr.
 • Barne-Multi tyggevitaminer børn, 100 tab., Solaray

  159,95 kr.
 • Cal-Mag Kids tyggetabletter, 90 tab., Solaray

  159,95 kr.
 • Multivitamin m/jordbær, 60 stk., Kids Zoo

  169,00 kr.
 • Tygge vitaminpille, kalk + d-vitamin, Kids Zoo

  169,00 kr.
 • Multivitamin + mineraler, 60 stk., Kids Zoo

  169,00 kr.
 • Kids Zoo m/propolis, hyldebær, hyben & c-vitamin, 60 stk.

  169,00 kr.
 • Spektro Kids tyggetablet m/bærsmag (naturlig sødestof)

  179,95 kr.
 • D-vitamin dråber m/bakteriekultur, BioGaia/Semper

  219,95 kr.
 • Vegansk Omega-3 Algeolie, Kids Zoo

  229,00 kr.
 • Omni Mini Multi, 150 stk.

  269,00 kr.
 • Multivitamin t/børn, 90 stk., Nani food state

  398,00 kr.

Giv dit barns sundhed de bedste vilkår med børnevitaminer

Her på siden finder du et stort sortiment af børnevitaminer til børn i alle aldre, ligesom der også er noget for ethvert behov. Hvad end du søger børnevitaminer til baby, eller du er på udkig efter et børnemineral, så har vi helt sikkert det, du søger. I vores udvalg af vitaminpiller til børn finder du blandt andet D-dråber, der passer til børn i alderen 2 uger til 4 år. Særligt babyer har svært ved at få nok D-vitaminer i løbet af dagen, hvorfor det vil være rigtig godt med et dagligt tilskud D-vitamin via D-dråber. Børn i alderen 5 til 10 år kan også have brug for et dagligt tilskud af enten børnemineraler eller børnevitaminer – især hvis deres kost ikke altid er varieret, eller hvis de lider af vitaminmangel.

Når det kommer til børnevitaminer, er det vigtigt, at du altid husker at gemme vitaminpillerne. De bør altid opbevares utilgængeligt for børn, og da flere af vores børnevitaminer og børnemineraler er tyggetabletter med smage, som børn ofte godt kan lide, kan de nemt finde på at spise flere ad gangen. Dertil kommer også, at uanset om du søger børnevitaminer eller børnemineral, så bør dette ikke træde i stedet for en sund og varieret kost, ligesom tilskuddet også skal ske efter aftale med egen læge eller sundhedspersonale.

Sundhedsstyrkende Børnevitaminer og Tyggevitaminer

Vi tror på, at sundhed og sjov går hånd i hånd. Vores udvalg af børnevitaminer er ikke kun fyldt med essentielle næringsstoffer, men de er også lavet med børnenes smagsløg i tankerne. Vi tilbyder et bredt udvalg af velsmagende tyggevitaminer i forskellige former, farver og smagsvarianter, der vil appellere til selv de mest kræsne små gourmeter. Vores børnevitaminer er en ideel måde at sikre, at dine børn får de vigtige vitaminer og mineraler, de har brug for, for at støtte deres vækst og udvikling.

Børn er i en afgørende fase af deres vækst og udvikling, og deres kroppe har brug for de rette næringsstoffer for at trives. Vitaminer spiller en afgørende rolle i opbygningen af ​​stærke knogler, sunde muskler, sund hud og et velfungerende immunsystem. Et velfungerende immunsystem er afgørende for at bekæmpe sygdomme og holde børn sunde. Visse vitaminer, såsom C-vitamin og D-vitamin, hjælper med at styrke immunsystemet og beskytte mod infektioner og sygdomme.

Børnevitaminer spiller en vigtig rolle i produktionen af ​​energi og opretholdelse af optimal mental sundhed. B-vitaminer, især B12 og folat, er afgørende for energiomsætning og hjernens funktion. Manglende disse vitaminer kan føre til træthed, nedsat koncentrationsevne og stemningsændringer. Flere vitaminer har vist sig at have en positiv indvirkning på børns kognitive udvikling og indlæringsevne. Omega-3 fedtsyrer og visse B-vitaminer, såsom B6, B9 (folat) og B12, spiller en vigtig rolle i hjernens udvikling og kognitive funktioner.

Børnevitaminer til ethvert behov

I vores udvalg her på siden finder du både børnevitaminer såvel som et stort udvalg af forskellige børnemineraler, så vi på den måde kan tilbyde noget til ethvert behov. Du kan blandt andet gå på opdagelse i børnevitaminer såsom Omega 3-tyggetabletter, multivitaminer med jordbærsmag, mælkesyrebakterier, jerndråber og børnemineral. Vi har børnevitaminer til børn i alle aldre, ligesom du også finder et udvalg af vitaminer og mineraler til både mor og barn.

Så uanset om du søger et børnemineral, eller du er på udkig efter børnevitaminer, så kan du finde lige præcis de vitaminpiller til børn, som du søger lige her hos Frøken Øko.