Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Derma
Leder du efter en hudplejerutine, som hele familien kan nyde godt af? Så vælg de neutrale produkter fra Derma. Deres linje af naturlige og økologiske hudplejeprodukter og solcremer er perfekt til selv den mest følsomme hud. Og det bedste af det hele er, at de er fri for skrappe kemikalier og kunstige duftstoffer. Så du kan have det godt med at bruge dem på dig selv og dine kære.

Produkter

 • Sunstick/solstift SPF50, Derma

  74,95 kr.
 • Solcreme ansigt SPF30, Derma

  114,95 kr.
 • Solcreme, KIDS, Spray SPF 30, Derma

  114,95 kr.
 • Solcreme, Spray, SPF 30, Derma

  114,95 kr.
 • Sollotion Kids SPF30, Derma Eco

  114,95 kr.
 • Solcreme Baby, SPF 30, Derma

  129,95 kr.

Derma til hele familien

Pas godt på din hud og dine elskedes hud med produkter fra Derma. Du kan stole på, at deres produkter er sikre for hele familien, fordi de undgår at bruge skadelige kemikalier. Vælg mellem en række produkter, der passer til ethvert behov, herunder hudpleje, hårpleje og kropspleje. Med Derma kan du have ro i sindet, fordi du ved, at du bruger produkter, der er gode for din hud og gode for miljøet.

Solcremer og solbeskyttelse fra Derma

Det er aldrig for sent at beskytte din hud mod solskaderne. Med Derma Sun får du en serie, der er parfumefri og uden farvestoffer uden at gå på kompromis med solbeskyttelsen. Deres solcremer beskytter dig effektivt mod UVA/UVB-stråler, samtidig med at de er lette i konsistensen. Med solcremerne fra Derma får du rene og certificerede solplejeprodukter til hele familien, der også kan anvendes til sensitiv hud.

Produkter, der er gode for din krop og for miljøet

Alle fortjener at have en sund hud, og det begynder med at bruge sikre, skånsomme produkter. Derfor fører vi hudplejeserierne og solcremerne fra Derma, der er fri for farlige kemikalier. Uanset om du er på udkig efter en ansigtscreme, bodylotion eller solcreme, har vi et Derma-produkt, der passer til dine behov. Find dem her på siden.