Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

HAPS Nordic
HAPS Nordic er æstetiske og bæredygtige produkter skabt i høj kvalitet, som tåler at blive brugt. De har fokus på genanvendelse og på at skåne miljøet for unødig emballage- og madspild, og de har en pragmatisk tilgang til bæredygtighed – det skal være nemt at benytte bæredygtige alternativer. Find udvalget her på siden.

Produkter

 • Sandwichbag, Rose Terrazzo, HAPS Nordic

  59,00 kr.
 • Sandwichbag, Warm Terracotta Check, HAPS Nordic

  59,00 kr.
 • Sandwichbag, Oystergrey, HAPS Nordic

  59,00 kr.
 • Sandwichbag, Oystergrey Check, HAPS Nordic

  59,00 kr.
 • Snack bag, 400 ml., Terrazzo mønster, HAPS Nordic

  69,00 kr.
 • Snack bag, 400 ml., Check mønster, HAPS Nordic

  69,00 kr.
 • Snack bag, 1000 ml., Terrazzo mønster, HAPS Nordic

  89,00 kr.
 • Snack bag, 1000 ml., Check mønster, HAPS Nordic

  89,00 kr.
 • Smoothie bags, 190 ml., Warm color, HAPS Nordic

  129,00 kr.
 • Smoothie bags, 190 ml., Cold color, HAPS Nordic

  129,00 kr.

HAPS Nordic: Mad på farten og mindre emballagespild

HAPS Nordic er en dansk virksomhed stiftet i 2016. Deres grundfilosofi er at værne om og passe på den verden der omgiver os. Melis Wilkenschildt, der har skabt og designet HAPS Nordic, har formået at lave et univers hvor æstetisk og bæredygtighed går hånd i hånd. Ideen opstod på en familierejse i Asien under barslen med Mio – Melis søn. Mio var 9 måneder og skulle spise små måltider konstant, derfor blev det ofte den nemme løsning med frugt-smoothieposer medbragt fra Danmark. Melis fortæller, at hun savnede muligheden for at have en sund og nem snack med på tur i stedet for de præfabrikerede frugtsukker-bomber, der allerede fandtes på markedet.

Deres mission er at mindske mad- og emballagespild. Omdrejningspunktet for deres produktsortiment er et håb om at hjælpe forbrugeren til at mindske brug af engangsprodukter som engangssmoothieposer, fryseposer, sølvpapir, plastikposer, engangsservietter etc. De mener, at bæredygtighed skal være nemt, bekvemt og pænt. Alle tekstilprodukterne er økologisk bomuld og fremstilles på GOTS-certificeret fabrik med ordentlige arbejdsforhold. I smoothie- og snackbags består materialet af PE og PET og de er fri for ftalater, BPA og PVC. De er ligeledes godkendt efter europæiske standarder til baby- og børnemad. Høj kvalitet og holdbarhed er essentielt for HAPS Nordic.