Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Fortrydelsesret

Fortrydelsesfristen er 14 dage, som regnes fra den dag, varen er blevet leveret. 

Der er fortrydelsesret på varer købt på www.froekenoeko.dk efter forbrugeraftaleloven. Fortrydelsesretten gælder dog ikke på lægemidler.
For fødevarer begrænses reklamationsretten altid til varens naturlige holdbarhed, såfremt denne er kortere end fortrydelsesfristen.
For at anvende fortrydelsesfristen skal du sende en mail tilkundeservice@froekenoeko.dk – skriv dit navn + fortrudt køb i emnefeltet inden udløb af fristen, og du har derefter 14 dage til at sende varen retur – dette må dog meget gerne gøres hurtigst muligt. Varen skal sendes tilbage i samme stand og i original ikke ødelagt emballage til Frøken Øko på adressen: Frøken Øko, 2200 København N, Danmark. Du vil selv skulle dække omkostningerne forbundet med returforsendelsen, såfremt du fortryder dit køb. Du kan også fortryde købet ved 1) at nægte modtagelse af varen, 2) ved at overdrage varen til postvæsenet eller 3) ved at returnere varen i vores fysiske butik. For at du kan dokumentere, at varen er tilbagesendt rettidigt, bør du få en kvittering ved afsendelse. 

Fødevarer, plejeprodukter og hygiejneprodukter skal være i uåbnet original emballage. 

Med andre ord: En bambus-bh må gerne tages ud af æsken og prøves, og derefter pakkes pænt tilbage i æsken og fortrydes, men en pakke hygiejnebind må ikke åbnes for derefter at blive sendt retur.

Ved al returnering til Frøken Øko er det dit ansvar, at varen/varerne pakkes og sendes forsvarligt, så den/de kommer frem i god stand til butikken. Hvis varen/varerne ved modtagelse er beskadiget, vil du ikke få det fulde beløb retur for pågældende vare/varer. Dit tilgodehavende vil blive vurderet ud fra varens tilstand, og om det er muligt at videresælge denne til anden kunde. Du vil i så fald modtage en mail med information herom.

Frøken Øko modtager ikke pakker, der er sendt pr. efterkrav.
*Vi afhenter ikke returneringer i pakkeshop. Du skal sende returneringen til vores adresse 2200 København N, Danmark* 

Ikkeafhentede pakker i pakkeshop

Har du ikke afhentet din pakke i pakkeshop inden for afhentningsdatoen, sendes din pakke retur til Frøken Øko. Når vi får en pakke retur, sender vi en mail til dig og spørger, om det er bevidst eller en fejl. Hvis vi ikke hører fra dig inden for 7 hverdage, efter du har modtaget en mail, lægges varerne på lager igen, og du vil modtage beløbet for varerne retur på din konto, minus fragten det kostede at sende pakken frem & tilbage. Fragten vil derved være for egen regning. Ønsker du derimod pakken fremsendt igen, fremsender vi gerne pakken igen, så skal du blot indbetale portoen for den nye forsendelse + returfragten til butikkens konto eller via MobilePay. Husk at skrive navnet på den, der har gennemført ordren.
Reg. nr. 2335
Kontonr.: 6897 160 070
Mobilepay: 20602 

Pakker sendes med GLS eller PostNord