Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Færdigretter

Nogle gange må det bare gerne være lidt nemt. Her på siden finder du Frøken Økos sortiment af færdigretter til dig, der gerne vil have mad i en fart uden at gå på kompromis med den gode smag – og med økologien, naturligvis. Se dig omkring og find lækre, lynhurtige måltider til de dage, hvor det bare ikke kan gå hurtigt nok.

Produkter

  • Instant Miso suppe Tofu & Ingefær

    46,95 kr.
  • Instant Miso suppe Edamame bønner

    46,95 kr.
  • Instant Miso suppe Græskar & Grøntsager

    46,95 kr.

Spændende færdigretter med masser af smag

Hos Frøken Øko finder du mange spændende færdigretter, der er propfyldt med gode råvarer og masser af smag. Se f.eks. vores udvalg indenfor færdig suppe, som du kan varme dig på, når du trænger til en velsmagende varm ret, der er klar på få minutter.

Færdig suppe er en nem og hurtig måde at få stillet sin sult på. I vores udvalg af færdig suppe finder du blandt andet skøn og sund miso suppe i flere forskellige smagsvarianter såsom græskar og ingefær. Miso suppe er en næringsrig japansk suppe, der får sin lækre smag fra en bund af miso fremstillet af fermenterede sojabønner, der giver en rig umamismag. Er du mere til det traditionelle, finder du også færdig suppe med tomat eller karry her på siden.

Økologiske færdigretter fra Frøken Øko

Når man gerne vil spise økologisk eller bare grønnere, kan der godt være langt mellem de gode færdigretter, når du handler dagligvarer. Hos Frøken Øko har vi sammensat et udvalg af færdigretter ud fra vores egne høje krav til kvalitet og bæredygtighed. Det er vigtigt for os at have de grønneste varer på hylderne, og det er værdier, der afspejles i udvalget af færdigretter her på siden.

Husk, at du opnår fri fragt, når du bestiller for mere end 599 kr. hos Frøken Øko. Så kan du sagtens lægge en ekstra miso suppe eller en af vores andre færdigretter i kurven.

Fandt du ikke helt det, du ledte efter, så har vi også et lækkert udvalg af økologisk pasta, som du kan anvende, hvis du vil bikse en hurtig ret sammen. Derudover har vi også en række kolonialvarer, som du kan kigge igennem, hvis du vil have noget nemt på hylden til de dage, hvor du ikke vil ned og handle.

Har du spørgsmål om de produkter, du ser her på siden? Hos Frøken Øko elsker vi at tale med vores kunder om vores produkter. Du er altid velkommen til at ringe til os på Tlf.: 32 11 22 00 eller skrive en e-mail til kundeservice@froekenoeko.dk. Vi glæder os til at tale med dig.