Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Snacks uden sukker

Har du en sød tand, men prøver at skære ned på, eller helt undgå, sukker? Her på siden finder du Frøken Økos udvalg af lækre snacks uden sukker, der kan tilfredsstille trangen til sødt, uden at du skal gå på kompromis med dit sukkerindtag. Der findes heldigvis masser af dejligt sukkerfrit slik, og i vores udvalg kan du sagtens finde noget, der falder i din smag.

Produkter

  • Lakridspoter, sød lakrids/sukkerfri, Sukkerfri-slik

    16,95 kr.
  • Vingummi m/frugt, sukkerfri, Sukkerfri-slik

    16,95 kr.
  • Organix Kids Mini oaty bites

    31,95 kr.

Snacks uden sukker, men med masser af smag

Det behøver slet ikke at være kedeligt at undgå at spise sukker. Hos Frøken Øko har vi samlet et sortiment af lækker sukkerfri chokolade og snacks uden sukker, som du kan hygge dig med fredag aften mens du ser en god film, eller servere for familie og venner sammen med en god kop kaffe eller te.

Der er masser af dejlig smag i sukkerfrit slik. Prøv f.eks. flere forskellige smagsvarianter af sukkerfri chokolade eller mandler overtrukket med lækker lakrids og kakao.

Erstat din lørdagsslik med snacks uden sukker

Har du svært ved at holde dig fra sukker i weekenderne? Sukkerfrit slik fra Frøken Øko kan sagtens gå i stedet for dit sædvanlige lørdagsslik. Hos Frøken Øko køber vi kun varer hjem, der lever op til vores høje kvalitetsstandarder, og vores sortiment af sukkerfrit slik er ikke nogen undtagelse.

Med de lækre snacks uden sukker, du ser her på siden, bliver det let som en leg at undgå sukkeret. Erstat blot dit sædvanlige slik med sukkerfri chokolade og snacks uden sukker lige her – men pas på! Der går nok ikke ret længe, før resten af familien prøver at stjæle dem. Leder du efter et alternativ til de sukkerholdige snacks, der samtidig får munden til at løbe i vand, så glem ikke at besøge resten af Frøken Økos slik, kager og snacks, hvor du kan finde mange sunde og sukkerfri alternativer til dit sædvanlige guf.

Har du spørgsmål til Frøken Økos udvalg af snacks uden sukker, eller mangler du noget her på siden? Vi hjælper dig gerne. Du er altid meget velkommen til at ringe til os på Tlf.: 32 11 22 00 eller sende en e-mail til kundeservice@froekenoeko.dk. Vi glæder os til at tale med dig.