Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Food Grown & Food State

Er du på udkig efter dansk producerede kosttilskud, hvor der er tænkt nøje over både økologi og kvalitet? Så kan du med fordel kigge nærmere på Food State fra Nani og Wild Nutrition, som du finder her på siden. Hos Frøken Øko har vi et stort og varieret udvalg af Wild Nutrition og Nani kosttilskud, og vi har helt sikkert også de kosttilskud, som du søger. Nani står for Nutrients As Nature Intended, og det betyder, at du med disse kosttilskud får kvalitetsprodukter, der anvender det bedste, som naturen har at byde på.

Lyder Food State som noget for dig? Så tag et kig på udvalget lige her på siden og find de kosttilskud, du har brug for.

Produkter

 • Russisk rod, Nani

  168,00 kr.
 • Ingefær, 90 kap., Nani

  188,00 kr.
 • Food State Zink, Nani

  188,00 kr.
 • Breast-feeding Support, Wild Nutrition

  289,00 kr.
 • Q10, Nani

  298,00 kr.

Hvad er Food State?

Hos Frøken Øko finder du blandt andet Food State fra Nani og Wild Nutrition. Food State dækker over vitaminer og mineraler, der er pakket som en slags ”madpakke”, som kroppen nemt kan genkende og ikke mindst optage. Derfor sker produktion af disse kosttilskud gennem mærkning af en flydende opløsning af mælkesyrebakterier i en laboratorietank foruden et miks af næringsstoffer fra både vitaminer og mineraler, som disse mælkesyrebakterier skal bruge til at vokse. Så snart bakterierne har spist den maksimale mængde af næringsstofferne, vaskes de grundigt, før vitaminet er tilgængeligt som pulver til at blive omdannet til de tabletter eller kapsler, som Food State indtages som.

Food State er enten produceret ved hjælp af tørrede, økologiske frugter og grønt elle som nævnt ved anvendelse af mælkesyrebakterier. Det betyder, at Food State ikke kun indeholder vitaminer og mineraler, men også et stort udvalg af forskellige næringsstoffer – præcis som i den mad, vi indtager. Om du vælger Food State fra Wild Nutrition eller Nani kosttilskud, så får du således et kvalitetsprodukt, hvor der er tænkt nøje over udelukkende at anvende råvarer, der er bæredygtigt dyrket til gavn for både dig og miljøet.

Stort udvalg af Food State fra Nani hos Frøken Øko

Her på siden finder du vores store udvalg af Food State fra Nani og Wild Nutrition, og du kan være sikker på, at vi også har kosttilskud, som passer til dig. Du finder blandt andet kosttilskud, der indeholder masser af C-vitamin eller D-vitamin, ligesom du også kan gå på opdagelse i Food State til eksempelvis reducering af træthed. Så vil du gerne gøre noget godt for dig selv med et dagligt tilskud vitaminer og mineraler, kan du med fordel kigge nærmere på udvalget her på siden.

Fandt du ikke det, du ledte efter? Så kig blandt vores udvalg af mineraler og andre typer af vitaminpiller.