Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Kosttilskud til børn

Som forældre vil man virkelig gerne sikre sig, at det, ens børn spiser og indtager, er af højeste kvalitet, økologisk og uden nogen former for kemi. Det har vi fuldt forståelse for hos Frøken Øko, og derfor gør vi os virkelig umage, når vi udvælger vores produkter til børn.

Gå på opdagelse i vores udvalg her på siden og find det, som du lige står og mangler til dit barn.

Produkter

 • SAFE, Rejsepillen m/ingefær & boghvede, 50 tab.

  52,00 kr.
 • Tygge vitaminpille, kalk + d-vitamin, Kids Zoo

  169,00 kr.
 • Multivitamin + mineraler, 60 stk., Kids Zoo

  169,00 kr.
 • Kids Zoo m/propolis, hyldebær, hyben & c-vitamin, 60 stk.

  169,00 kr.
 • Vegansk Omega-3 Algeolie, Kids Zoo

  229,00 kr.

Kosttilskud til dit barns behov

Det er særdeles vigtigt, at børn får de næringsstoffer de har brug for. Kosttilskud kan være en god måde at give børnene et ekstra boost af vitaminer og mineraler på, men det er vigtigt at vælge det rigtige produkt. Ikke alle kosttilskud er lige gode, og nogle kan endda være farlige.

Når du køber kosttilskud til børn, skal du altid kigge efter et pålideligt mærke, som er blevet verificeret af en helsekostbutik eller en anden anerkendt kilde. Sørg for at læse ingredienslisten omhyggeligt, og undgå produkter, der indeholder kunstige farvestoffer eller smagsstoffer. Med lidt research kan du finde et sikkert og effektivt kosttilskud, der hjælper dit barn med at få de næringsstoffer, det har brug for.

Hos Frøken Øko har vi allerede researchet for dig og fundet en masse gode produkter frem, som du med god samvittighed kan give til dit barn.

Vi ved godt, at forældre ønsker ofte at give deres børn alle muligheder for at vokse og udvikle sig til sunde voksne. Som en del af denne indsats søger mange forældre efter måder at supplere deres børns kost med vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer på. Vi har en masse produkter til netop det, så du skal bare gå på opdagelse her på siden.

Få de bedste kosttilskud til børn hos Frøken Øko

Her på siden finder du et bredt sortiment af produkter til børn. Vi har blandt andet flere produkter fra Solaray, som byder på et væld af gode næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Mangler dit barn calcium, så skal du vælge deres Calcium Kids kosttilskud, som vidrager til vedligeholdelse af knogler og tænder. Hvis dit barn derimod er i underskud af vitaminer, så kan du vælge deres Spektro Kids multivitaminer med lækker bærsmag, som er skabt med henblik på at forbedre dit barns energiniveau, immunitet og vækst. Vi har mange tilskud til børn, så det er bare med at kigge sortimentet igennem.