Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

EPA-GLA+ omega 3-6-7-9, 240 kap., Biosym

Varenr. 1287

433,00 kr.

240 kap / 344 g. 

Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

Biosym står bag denne unikke blanding af omega 3-6-7-9 fedtsyrer fra fiskeolie i høj kvalitet samt udvalgte planteolier.

Med et dagligt indtag af 250 mg EPA og DHA kan du gøre dit for at sørge for, at dit hjerte fungerer normalt, ligesom DHA også bidrager til at vedligeholde et normalt syn og en normal funktion af hjernen.

Kapslerne er desuden certificeret af Friend of the Sea, hvilket betyder, fiskeolien stammer fra bæredygtigt fiskeri og kan spores hele vejen tilbage til den enkelte fiskerbåd.

Fire kapsler dagligt anbefales til voksne og børn over 11 år. Et glas indeholder 240 kapsler. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevar kapslerne uden for børns rækkevidde. De bør kun indtages af gravide og børn og 1 år, hvis dette er aftalt med en læge.

Ingredienser:

Fiskeolie
Rapslecithin
Lægehjulkroneolie (Borrago-Officinalis)
Rapsolie
Fiskegelatine (kapsel)
Vegetabilsk glycerol – fugtighedsbevarende middel

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allergener:
Fisk

Obligatorisk tekst for kosttilskud:
Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Vægt0,0000 kg