Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Boghvede-Bolle, Glutenfri melblanding, Øko, Samsø Brød

60,00 kr.

400 g.
Glutenfri, økologisk og vegansk melblanding.

Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

Melblanding til boller med stor smagsdybde og en tæt krumme. Bollerne bliver ekstra lækre, hvis de vendes i solsikkekerner inden bagning.

Melblandingen fungerer også godt som helt brød, her er bagetiden ca. 55 minutter ved 200-210 grader.

Ingredienser

Indeholder: økologisk boghvedemel, økologisk kartoffelmel, økologisk glutenfri havre, økologisk rismel, økologiske chiafrø, økologiske loppefrøskaller, økologisk tørret rissur, salt og økologisk tørgær.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi, kJ 1.455, kcal 348 

Fedt, 4,4 g. 

– heraf mættede fedtsyrer, 0,7 g. 

Kulhydrat, 64,2 g. 

– heraf sukkerarter, 0,4 g. 

Kostfibre, 5,5 g. 

Protein, 8,2 g. 

Salt, 1,9 g.

Nettovægt 400 g.

Bagevejledning:

Hæld 5,5 dl. vand (ca. 35 grader) og melblandingen i en skål, og rør i 5 minutter, indtil dejen begynder at løsne sig fra skålens sider. Du kan enten bruge en håndmixer med dejkroge eller en røremaskine.

Saml dejen, og lad den hvile i skålen eller anden beholder i 1-2 timer ved stuetemperatur eller 8-24 timer på køl.

Efter hvil deles dejen op i 8 stykker, som sættes på en bageplade, brug evt. en ske dyppet i koldt vand eller dejskraber, hvis dejen er for fugtig at håndtere med hænderne.

Bag ved minimum 230 grader (varmluft) i 22-25 minutter afhængigt af din ovn.