Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Bronchoforce, 100 ml, A. Vogel

Varenr. 3932

214,95 kr.

100 ml

Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

Bronchoforce fra A. Vogel med både eukalyptusolie, timian og lakrids har ikke kun en god smag, men hjælper også med at lindre hoste og irritationer i halsen samt beroliger åndedrættet. De irriterende fornemmelser, som bl.a. kan opstå ved forkølelse, lindres. Den gode smag gør det nemt for både børn og voksne at indtage produktet.

Lakridsroden har været brugt som lægemiddel siden det 17. århundrede og er yderst gavnligt i små mængder. Ligesom lakridsrod har timian også været brugt som lægemiddel, særligt fordi krydderiet er rigt på C-vitamin, kalium og jern. Timian indeholder derudover æteriske olier, som netop lindrer tør hoste, astma og bronkitis. 


Ingredienser:

Almindelig vedbend tinktur (Hedera helix L.)
Havetimian tinktur (Thymus vulgaris L.)
Glat lakrids tinktur (Glycyrrhiza glabra L.)
Stjerneanisolie
Eukalyptusolie
Ethanol
Vand
Alkohol: 51 % vol. 

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”

Vægt0,0000 kg