Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Havtorn, 100 kap., Solaray

Varenr. 1566

199,95 kr.

100 kap / 57 g

Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

Havtorn er en vildvoksende frugtbusk ved kystnære områder, hvis bær er blandt de rigeste naturlige kilder til C-vitamin. Før bærrene får frost i den tidlige vinter er de bitre, men værd at vente på, for snart er smagen frisk og syrlig og de er sprængfyldte af antioxidanter og carteoider, der er med til at give bærrene deres farve.
• Immunsystem
• Slimhinder
• Hud

Havtorn (Hippophaë rhamnoides) er en busk med stikkende grene, men med flotte orange små bær. Havtorn har et naturligt indhold af forskellige vitaminer og fedtsyrer. I Solaray Havtorn er det bærret med frugtkød og kerner, der anvendes.

Havtorn bidrager til at opretholde en normal hud og funktionen af slimhinder i tørre øjne, vagina og mund.

Havtorn støtter et normalt fungerende immunsystem.

Næringsindhold:

2 kapsler Havtorn indeholder:

Urt:

  • Havtorn, bær (Hippophaë rhamnoides L.): 600 mg

Ingredienser:

Havtorn, bær (Hippophaë rhamnoides L.). Konsistensmiddel: Mikrokrystallinsk cellulose fra plantefibre. Veg. kapsel: Hydroxypropylmethylcellulose fra planter. Konsistensmiddel: Magnesiumsalte af fedtsyrer fra bæredygtigt palmeolie. Antiklumpningsmiddel: Siliciumdioxid (mineral).

Anvisninger:

Dosering:
2 kapsler dagligt – til et måltid.

Variant:

  • Havtorn, 100 vegetabilske kapsler

Kan kombineres med:

  • En Spektro variant
  • En Cal-Mag Citrat variant
  • All Omega
  • SoyaGenistein
  • FemiBalance

Pligttekst:

Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn. Opbevares tørt og ikke for varmt og uden for små børns rækkevidde.

Øvrig Info:

Hud og Slimhinder
Huden er kroppens største organ, og har mange forskellige funktioner. Huden er vores ydre lag af celler, som både virker som en barriere mod skidt og snavs, men også til at hjælpe med kroppens temperaturregulering vha. svedkirtler og små blodkar. Derudover indeholder huden også en masse nerver, som fortæller os om de ydre omgivelser.

Slimhinder er lag af celler, som producerer slim. De findes mange forskellige steder i kroppen, såsom i hele fordøjelseskanalen, i øjne og næse samt omkring indre organer som f.eks. lunger og nyrer. Slimhinderne bidrager til kroppens barriere mod bl.a. udefrakommende mikroorganismer.

Havtorn bidrager til at opretholde en normal hud og funktionen af slimhinder i tørre øjne, vagina og mund.

Immunsystem
Immunsystemet er kroppens forsvar mod uvelkomne mikroorganismer.

Første forsvarslinje er barrierer som hud og slimhinder, kemiske stoffer som mavesyre og antibakterielle enzymer i slim og spyt. Lykkedes det alligevel de uvelkomne mikroorganismer at trænge ind i kroppen, tager det indre immunsystem over, hvor forskellige hvide blodlegemer alle arbejder sammen for at finde og skille sig af med de fremmede mikroorganismer.

Vægt0,0570 kg