Vægt | 0,2000 kg |
---|
Loppefrøskaller er et populært valg som ingrediens i brød og især i glutenfri bagning, da det forhindrer udtrørring af brødet, ligesom skallerne er med til at øge indholdet af fibre. Disse loppefrøskaller er fintmalede, og de kan derfor også fint tilsættes smoothies og juicer.
Loppefrøskaller består hovedsaligt af kostfibre, som er med til at stimulere tarmenes bevægelser og dermed bidrage til en sund fordøjelse. Loppefrøskallerne kan derfor med fordel indtages i tilfælde af forstoppelse og kortvarig diarré, samt hvis du lider af irritabel tyktarm.
Dosering: Bruger du loppefrøskallerne i bagning, så kan vi anbefale at tilsætte 20 gram loppefrøskaller og 1 dl væske pr. 500 gram mel.
En pose indeholder 200 gram økologiske loppefrøskaller.
Ingredienser:
Loppefrøskaller*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):Energifordeling i varen
Energi834 kJ / 199 kcal
Fedt0,6 g
-heraf mættede fedtsyrer0,1 g
Kulhydrat3,7 g
-heraf sukkerarter0,2 g
Kostfibre84 g
Protein2,1 g
Salt0,06 g