Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Mælkebøtte ekstrakt, 2 l.

Varenr. 6201

388,00 kr.

 2 l. Økologisk

Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

 


Mælkebøtteekstrakt fra Herrens Mark er fermenteret med mælkesyrebakterier. Det kan bidrage til blandt andet en normal lever- og mavefunktion, ligesom det også kan bidrage med en normal fordøjelse. Mælkebøtten er kendt for at have et højt indhold af blandt andet bitterstoffer, der kan bidrage med stimulering af lever, galde og nyre.  

Anbefalet daglig dosis: Mælkebøtteekstrakt kan tages en gang om dagen, hvor den daglige dosis er et-to bægre. Tages gerne i forbindelse med et måltid.  

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Gravide og børn under et år bør kun tage kosttilskud efter aftale med læge eller sundhedsplejerske. Det skal opbevares utilgængeligt for børn, og den daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud er et supplement, og derfor bør det ikke træde i stedet for en varieret kost.  

Ingredienser:

Mælkebøtte (Taraxacum officinale L.) 

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”. 

Vægt0,0000 kg