Vægt | 0,7500 kg |
---|
49,95 kr.
750 g. Økologisk
Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.
Vi sender ordren indenfor 1-3 dage
God kundeservice
Besøg vores butik i København N
Mungbønner kan bruges som tilbehør, eller du kan putte dem i salater, ligesom de udgør en god og mættende ingrediens i sammenkogte retter.
Bønnerne skal gerne ligge i blød i 10-12 timer. Hæld vandet fra og kog bønnerne i nyt vand i minimum en halv time.
Du kan også vælge at spire mungbønnerne. Det gør du ved at hælder bønner og vand i et dørslag foret med køkkenrulle. Når vandet er løbet af, dækker du bønnerne helt til med køkkenrulle og stiller dem et mørkt sted ved stuetemperatur. Her skal de stå i fem dage. 2-3 gange om dagen skal dørslaget dyppes med papir i koldt vand – Herefter er de klar til at blive spist.
Ingredienser:
Mungbønner
Vægt | 0,7500 kg |
---|