Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

OmniZink 3, 120 kap. BioSym

Varenr. 1763

92,00 kr.

120 tab / 36 g

Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

Zink udgør en vigtig antioxidant og medvirker til, at immunsystemet fungerer normalt. Zink indgår naturligt som en strukturel del af knoglerne og et tilskud af zink vil støtte dannelsen af knoglevæv, da det går ind og aktiverer vigtige knogledannende enzymer. Ved mangel på zink vil flere vigtige funktioner i immunforsvaret blive hæmmet, herunder udviklingen af immunforsvarets celler og antistoffer. Zink er desuden med til at vedligeholde normal hud, hår og negle. 

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides, og kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost. Opbevar OmniZink uden for børns rækkevidde. 

Ingredienser:

Indhold pr. dagsdosis 1 tablet:
Zink 20 mg (zink L-pidolat, zinkcitrat, zinkbisglycinat)
Mikrokrystallinsk cellulose
Siliciumdioxid
Vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer
Glycerin
Hydroxypropyl methylcellulose 

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Vægt0,0000 kg