Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Omnikalk Forte, 180 kap., BioSym

Varenr. 1798

299,00 kr.

180 kapsler / 220 g

Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

Omnikalk Forte har et indhold af calcium, magnesium, D3-Vitamin og K2-Vitamin.  D-vitamin bidrager til at fremme optagelsen af calcium, og sammen med K-Vitamin og magnesium bidrager D-vitamin desuden til at vedligeholde knogler, tænder og en normal muskelfunktion.

Den anbefalede daglige dosis er tre kapsler fordelt over dagen og gerne i forbindelse med hovedmåltiderne. Denne dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost og skal altid opbevares uden for børns rækkevidde. OsteoRemin bør kun indtages af gravide og børn under 1 år, hvis dette er aftalt med en læge eller sundhedsplejerske.

Ingredienser:

Algas calcareas (med organinsk bundet calcium og magnesium)
Magnesiumoxid
Menaquinon (K2 vitamin)
Cholecalciferol (D3 vitamin)
Konsistensmiddel: vegetabilske magnesiumssalte af fedtsyrer
Vegetabilsk kapsel: hydroxypropylmethylcellulose

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Vægt0,0000 kg