Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Regnbue i træ, 12 dele, Grimms

Varenr. 5584

779,00 kr.

Regnbue i FSC-certificeret træ, 12 dele. 

Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

Hvis du kender et barn der skal have en gave, så er denne helt igennem genial!

Den store regnbue i ren træ fra Grimms er unik. Den er egnet til børn fra ca. 9 mdr. og til mindst 8-10 år, og den har et utal af anvendelsesmuligheder i legene.

Den kan blive til stort set alting og indgå i flere sammenhænge, så den giver virkelig barnet mulighed for at udvikle sin fantasi. Fx kan buerne være en bro til biler, en fold til dyr, et tårn, en tunnel, et hegn, et hus, en stor lænestol til dukken osv. Børnene løber som regel aldrig tør for måder at bruge dem på. Barnet kan undersøge de enkelte dele og lære at sætte dem på må og få, hvorved finmotorik, hånd-øje-koordination og synssans stimuleres, samtidig med at fantasien også stimuleres. Den flotte farverige regnbue er også fantastisk som en del af indretningen på børneværelset. Dens flotte farver spreder både glæde og smil.

Grimms store træ regnbue har hele 12 buer, der alle er i forskellige størrelser og farver. De er produceret bæredygtigt i Tyskland og er helt igennem fri for skadelig kemi. De er FSC-certificerede og alle farverne er giftfrie plantefarver. Regnbuen er lavet i naturlige materialer og der er derfor altid markeringer og ringe i træet, der dukker op i Grimms produkter. Variationerne er uundgåelige og med til at gøre alle deres produkter unikke.

Den store regnbue fra Grimms er 38 cm lang og 18 cm høj. Den fås også i pastelfarver og i ‘Sunset’-modellen og i andre størrelser (lille og mellem).

Vægt0,0000 kg