Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Solbeskyttelse creme t/baby SPF50, bioregena

Varenr. 4929

149,95 kr.

40 ml., økologisk

Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

Bioregena solbeskyttelse er udviklet specielt til babyer, men egner sig godt til alle med sensitiv hud. Solcremen er med solfaktor 50 og yder effektiv beskyttelse mod solens UVA- og UVB-stråler. Den er vandfast og efterlader ikke en hvid overflade på huden.

Solcremen skal påføres, inden du bevæger dig ud i solen. Påfør gerne et godt lag med jævne mellemrum, og særligt efter du har været i vandet for at sikre optimal beskyttelse.

Solcremen er Ecocert-certificeret og har Seabed-mærket, hvilket betyder, at den ikke er skadelig for koralrevene og dyrelivet i havet. Du kan derfor roligt tage en svømmetur i bølgen blå med Bioregenas solbeskyttelse på huden.

Ingredienser:

Dicaprylyl carbonate, Caprylic/Capric triglyderide, Titanium dioxide, Cera alba*, Aluminum hydroxide, Stearic acid, Polyglyceryl-3 diisostearate, Sorbitan isostearate, Polyglyceryl-3 polyricinoleate, Polyglyceryl-6 stearate, Glycerin, Sesamum indicum oil*, Aloe barbadensis leaf*, Bisabolol, Helianthus annuus (sunflower) seed oil, Tocopherol, Sorbitan caprylate, Sodium benzoate, Polyglyceryl-6 behenate, Potassium sorbate, Ceratonia siliqua gum, Xanthan gum

*Økologisk

Vægt0,0000 kg