Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Solbeskyttelse lotion m/spray KIDS SPF50, bioregena

Varenr. 4927

199,95 kr.

90 ml., økologisk

Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

Bioregenas står bag et udvalg af solbeskyttelse, som er udviklet af nogle af de bedste kemikere i Frankrig. Samtlige af solcremerne har Respect Seabed, som er en garanti for, at dyreliv i havet og koraller ikke tager skade af solcremen.

Denne solcreme er udviklet specielt til børn, men kan også med fordel bruges af personer med sensitiv hud. Den er lavet med en smart sprayfunktion, der gør det let at fordele en ligelig mængde over hele kroppen.

Solcremen indeholder blandt andet arganolie, som virker plejende på huden. Påfør gerne solcremen 30 minutter inden, den skal udsættes for sollys. For optimal beskyttelse bør du påføre et nyt lag solcreme med jævne mellemrum, og altid efter at barnet har været i vandet.

Ingredienser:

Dicaprylyl carbonate, Caprylic/Capric triglyderide, Titanium dioxide, Cera alba*, Aluminum hydroxide, Stearic acid, Polyglyceryl-3 diisostearate, Sorbitan isostearate, Polyglyceryl-3 polyricinoleate, Polyglyceryl-6 stearate, Glycerin, Sesamum indicum oil*, Aloe barbadensis leaf*, Bisabolol, Helianthus annuus (sunflower) seed oil, Tocopherol, Sorbitan caprylate, Sodium benzoate, Polyglyceryl-6 behenate, Potassium sorbate, Ceratonia siliqua gum, Xanthan gum

*Økologisk

Vægt0,0000 kg