Vægt | 0,0000 kg |
---|
Hvis du ønsker at undgå gluten, så kan du med fordel erstatte hvedemel i brød, kager og tærtebunde med sorghummel, som er lyst og luftigt. For at opnå en god struktur i dejen kan du med fordel gøre brug af æg, olie eller et andet fedtstof. Sorghum har en karakteristisk smag, som dog kan mildnes, hvis du blander det med andre meltyper.
Sorghum er egentlig en græsart, som stammer fra Centralafrika, og som er kendt for sit høje indhold af mineraler.
En pose indeholder 1 kg økologisk sorghummel. Opbevar gerne sorghummel tørt og køligt og ikke sammen med stærkt lugtende madvarer.
Ingredienser:
Sorghum mel*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Kan indeholde spor af:
Soya og lupin.
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):Energifordeling i varen
Energi1522 kJ / 359 kcal
Fedt3,2 g
-heraf mættede fedtsyrer0,5 g
Kulhydrat70 g
-heraf sukkerarter1,7 g
Kostfibre3,7 g
Protein11 g
Salt0,05 g