Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

St. Johns Worth Oil

Varenr. 1000047

195,00 kr.

50 ml.

Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

Beroligende olie til sensitiv hud på ansigt og krop

St. Johns Wort også kaldet perikon, er en velkendt urt fra den traditionelle nordiske folkemedicin. Denne røde olie har været brugt til at lindre ømme og trætte muskler, beskytte, blødgøre og dulme rød, irriteret og kløende hud. Man har ligeledes traditionelt anvendt olien til perineum massage før og efter fødsel.

100% Økologisk

Anvendelse:
Kan anvendes på krop og ansigt som en fugtende olie. Lindrer desuden hud efter ophold i solen. Kan anvendes på gravide maver, kløende hud og hud som føles ru og tør. Prøv også et par dråber på hænderne efter håndvask i stedet for håndcreme. Olien er desuden velegnet til babymassage og massage af gravide. Virker desuden lindrende på nye tatoveringer samt mindre forbrændinger der skyldes sol eller varme. Anvendes på intakt hud.

Da olien er blødgørende, kan den desuden anvendes til skægpleje, samt til at hele og lindre irriteret hud efter barbering.

Ansigtspleje:
Olien kan anvendes som fugtighedsgivende ansigtsolie, som fremmer elasticiteten i huden. Kan anvendes sammen med din favorit Floral Water. Kan desuden anvendes til olie-rens af af ansigtet, særligt god til sensitiv hud. Anvend få dråber på en fugtig silke svamp.

Anvend gerne på fugtig hud for bedste resultat.

Drøj i brug, anvend blot små mængder.

Ingredienser:
Hypericum Perforatum* (Perikon) blomster udtrukket i Olea Europaea (oliven) olie*

*Fra Certificeret Økologisk produktion

Vægt0,0000 kg