Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Vegan Food Wraps, 2 x large

Varenr. 4715

99,95 kr.

2 stk. Mål: 34 x 34 cm

Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

Vi bruger rigtig meget engangsemballage i løbet af vores liv – der går især meget til spilde, når vi skal pakke mad og madpakker ind.  

Leder du efter et alternativ til det traditionelle madpapir, kan vi varmt anbefale dig at tage et kig på dette madpapir. Det kan bruges til stort set alle former for mad bortset fra råt kød, fjerkræ og fisk da disse kan indeholde bakterier, som kun kan fjernes med meget varmt vand og opvaskemiddel.

Det bliver formbart ved, at du varmer det op mellem dine hænder. Herefter kan du bruge det til at pakke madpakker ind, som låg på skåle, som snackposer og meget mere. 

Veganske wraps er lavet med GOTS økologisk bomuld, candelilla voks, økologisk kakaosmør, harpiks, jojoba olie og kokosolie. Certificeret australsk fremstillet og etiske materialer. Bruges til madpakken, til at overdække en skål, eller indpakning af brød, frugt og grøntsager. 

Pakken indeholder:
2 x large 34 x 34 cm

Print varierer fra pakke til pakke. En del af overskuddet fra salget af Bee Wrappy doneres til OzHarvest, som kæmper for at reducere madspild.

Vægt0,0000 kg