Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Waterblesser, Flower of Life, Træbrik til Dafikande

129,00 kr.

Lakeret birkefiner 18 x 10,5 cm

Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

Ifølge Dr. Masaru Emoto tager vandets molekyler form efter det smukke Flower of Life symbol. Træbrikken passer under Dafi-vandkander.

Dr. Masaru Emoto var en japansk forfatter og forsker kendt for sit banebrydende arbejde med virkningerne af bevidsthed på vand. Gennem sine eksperimenter og observationer foreslog Emoto, at menneskelig bevidsthed kunne have en indvirkning på vandets molekylære struktur, hvilket fører til ændringer i dets fysiske egenskaber og krystallinske
Emotos forskning centrerede sig om ideen om, at vand ikke bare er et passivt stof, men snarere et dynamisk stof, der kan påvirkes af eksterne faktorer, herunder tanker, følelser og hensigter. Han udførte en række eksperimenter, hvor vandprøver blev udsat for forskellige stimuli, såsom musik, ord og bønner, og derefter frosset for at observere dannelsen af iskrystaller.

I sit arbejde foreslog Dr. Emoto, at Flower of Life symbolet ikke blot er en visuel repræsentation, men at det har faktiske effekter på vands molekylære struktur.
Han mente, at dette symbol kunne give genlyd med vand på en måde, der ligner positive ord eller hensigter, og derved påvirke dets struktur.