Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Naturlig smertelindring

Har du ømme muskler og led, døjer du med irriteret hud, eller har du ondt et eller andet sted på kroppen? Så er du landet det helt rigtige sted. På denne side finder du nemlig vores store udvalg af produkter til naturlig smertelindring, der tæller alt lige fra kamferolie, magnesiumolie og massageolie til Aloe Vera gel og muskelcreme. Fælles for alle produkterne i denne kategori er, at de er økologiske, så du med ro i maven og god samvittighed kan bruge produkterne.

Så hvis du har brug for nem og mere naturlig smertelindring, kan du med fordel kigge nærmere på denne side og finde lige præcis de produkter, du skal bruge. Vi har også et specifikt udvalg af allergimedicin.

Produkter

 • Aloe Vera spray 99%

  59,00 kr.
 • Drage Balsam m/kamfer & menthol

  59,95 kr.
 • Aloe Vera gel spray 99,2%, Avivir

  64,95 kr.
 • Mentholca, smertelindrende creme, Cannaderm

  129,95 kr.
 • Bronchoforce, 50 ml, A. Vogel

  129,95 kr.
 • Hoste Spray, A. Vogel

  129,95 kr.
 • Atrogel, A. Vogel

  149,95 kr.
 • Arnica Liniment

  157,00 kr.
 • Vejbred salve, Herbal Salvation

  160,00 kr.
 • Traumeel S, Salve, 100 g., BioVita

  205,00 kr.
 • Rescue Creme, 150 ml., Bach Original

  369,95 kr.

Naturlig smertelindring til ethvert behov

Hvad end du har et brandsår, ømme muskler efter træning, du har brug for at få masseret skuldre, eller du døjer med menstruationssmerter, så findes der et væld af produkter, der kan bruges til naturlig smertelindring. Det gælder både i form af cremer, gels og olier, der alle kan bruges til at lindre dine smerter på en naturlig måde. En måde, der samtidig er skånsom mod din hud og vores miljø. Det gode ved produkter til naturlig smertelindring er, at de består af gode, økologiske ingredienser, så du dermed undgår at udsætte både hud og krop for tilsætningsstoffer og andre skadelige kemikalier. Det kan derfor godt betale sig at vælge produkter inden for naturlig smertelindring, hvis du gerne vil gøre noget godt for både dig selv og klimaet.

Der findes et væld af produkter til naturlig smertelindring, og hos Frøken Øko finder du et stort udvalg af disse produkter. Vi har noget til ethvert behov, så du kan være sikker på at finde lige præcis det, der hjælper med at lindre dine smerter. Du kan derfor gå på opdagelse i produkter som muskelcreme, olie til heling af sår og ar, magnesiumolie, massageolie og Aloe Vera gel. Det kan også være, du leder efter en mulighed for at styrke håret indefra. I så fald, så tag gerne et kig i vores kategori kosttilskud til håret og mod hårtab her.

Se udvalget af produkter til naturlig smertelindring

Her på siden finder du således vores produkter til naturlig smertelindring, og uanset hvad du søger, har vi helt sikkert også noget til dit behov. VI forhandler et alsidigt sortiment fra mærker som Avivir, A. Vogel, Badeanstalten og Weleda. Så hvis du har brug for naturlig smertelindring, kan du roligt tage et kig her på siden – vi sidder også klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige til dit behov.