Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Ansigtsserum, RÂR Natur

Varenr. 5700002187611

289,00 kr.

30 ml.

Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

Serum med Hyaluron og Evening Primerose. Fugtgivende, plejende og letoptagelig, med et meget højt indhold af GLA og hyaluron. Hjælper med at genoprette og bevare hudens fugtbalance i dybden. Virker reducerende på de fine linjer.

Omrystes før påføring.

Ingredienser:
Evening primerose olie (Økologisk), Borago olie (Økologisk), Squalane (fra oliven), Lavmolekylær Hyaluronsyre gel (Økologisk), E-vitamin (Cosmos certificeret), Æterisk Lavendel (Økologisk), Linalool, Limonene, Geraniol.

Der er 3 af de 26 parfumestoffer i Ansigtsserum. Dette kan give en allergisk reaktion. Det er altid en god ide at teste produktet i albue folden, ved den tynde hud. Får du reaktioner så vask huden med det samme, undlad at bruge produktet.

100% Vegetabilsk – 82,5% Økologisk.

Anvendelse:
2-6 dråber påføres ansigt, hals og decollete morgen og/eller aften. Brug evt 2-5 minutter på at masserer serum ind i huden.

Tip:
Masser fra toppen af brystet til hage i lange strøg. Husk at kigge op, så du strækker halsen. Det gør det lettere at masserer produktet ind i huden.

Kan anvendes under ansigtscreme eller olie og kan anvendes i stedet for creme/olie. Du kan hurtigt mærke om du har brug for også at bruge creme/olie, eller om den meget olieholdige serum er nok.

Vægt0,0000 kg