Vægt | 0,0200 kg |
---|
Kært barn har mange navne, når det kommer til Kombutang. Denne form for tang kendes nemlig også som ”Kelp” i Japan, som ”Dasima” i Korea og ”Haidai” i Kina. Kombu er en japansk variant af søgræs, som i det asiatiske køkken ofte bruges i supper og nudelretter. Kombu har en smagsmæssig dybde, som er autentisk japansk og med masser af umami. Tangen afgiver nemlig både salt og sødme.
Den danske version af Kombutang er en smule tyndere end den, som du kender fra Japan. Her i Danmark høstes tangen om foråret, hvor den er sprød.
Ingredienser:
Kombu tang (Laminaria digitata)
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Kan indeholde spor af:
Skaldyr.
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):Energifordeling i varen
Energi905 kJ / 217 kcal
Fedt1,1 g
-heraf mættede fedtsyrer0,1 g
Kulhydrat25,6 g
-heraf sukkerarter1,1 g
Kostfibre33,2 g
Protein9,5 g
Salt3,1 g