Fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

Vi sender ordren indenfor 1-3 dage

God kundeservice

Besøg vores butik i København N

0 0
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 599,-

Brands hos Frøken Øko

Hos Frøken Øko tilbyder vi en bred vifte af forskellige brands, der alle har et fælles mål: at understøtte en bedre hverdag med fokus på det naturlige og skånsomme. Vi mener, at når det kommer til at pleje sig selv, skal man aldrig gå på kompromis med kvalitet eller etik.

Se alle vores brands her på siden.

Frøken Øko: Bæredygtighed og kvalitet hånd i hånd

Alle vores brands på Frøken Øko er udvalgt ud fra deres engagement i bæredygtighed, kvalitet og udvikling. Vi forhandler kun de bedste produkter, der er lavet med ingredienser, som er gode for både din krop og miljøet. Løbende tilføjer vi også nye brands til vores sortiment, så du altid er garanteret at finde det nyeste og bedste alternativ på markedet. Hos os er du nemlig hele tiden i centrum, og det er dig, vi udvælger vores produkter til – og det håber vi også, at du kan mærke. Hos Frøken Øko kan du være sikker på, at vi kun fører brands, som du kan anvende i din daglige rutine med god samvittighed.

Gå på opdagelse herunder blandt vores fantastiske og bæredygtige brands – vi er helt sikre på, at du vil finde noget, der passer perfekt til dig! Hvis du søger et specifikt brand, som du ikke finder her på siden, så er du altid velkommen til at skrive til os, så tager vi dit forslag til os og overvejer mulighederne for en udvidelse af vores allerede skønne sortiment.